Buffet VarierCateringActueelWarme gerechten:▪ Gegrilde gelderse achterham met ▪honing tijmsaus▪ Geschnetzeltes in een romige saus van ▪champignons▪ Boeuf bourguignon met rode wijn en ▪verse groenten▪ Kipsaté met zachte saté saus▪ Gehaktballetjes met zoetzure rode saus▪ Gegrilde kipstukjes met paprika, prei en ▪champignons▪ Vis in een fijne kruidensaus met limoen ▪ Gebakken aardappelen▪ Witte rijst▪ Romige aardappelpuree Koude gerechten:▪ Huisgemaakte Rundvleessalade▪ Ham-prei salade met een paprika- ▪sinasappelsaus▪ Kerriesalade met rozijnen en ananas▪ Witte kool salade met youghurt-▪knoflooksaus▪ Tomaat met mozzarella, rode ui en olijven▪ Tortellini salade met ham en kaas▪ Fruitschaal met diverse soorten fruit▪ Griekse Krautsalade▪ Zalmsalade▪ Krab variatie▪ Gerookte Forel▪ Gerookte Zalm▪ Haring met uitjes▪ Stokbrood of mini broodjes met ▪kruidenboterDeelname minimaal 30 personen € 26,50 p.pDe gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen. . BuffettenCateringT E R H O R S T