Buffet Varier Catering Actueel Warme gerechten:     Gegrilde gelderse achterham met    honing tijmsaus    Geschnetzeltes in een romige saus van    champignons    Boeuf bourguignon met rode wijn en    verse groenten    Kipsaté met zachte saté saus    Gehaktballetjes met zoetzure rode saus    Gegrilde kipstukjes met paprika, prei en       champignons    Vis in een fijne kruidensaus met limoen    Gebakken aardappelen    Witte rijst    Romige aardappelpuree Koude gerechten:    Huisgemaakte Rundvleessalade    Ham-prei salade met een paprika-      sinasappelsaus    Kerriesalade met rozijnen en ananas    Witte kool salade met youghurt-    knoflooksaus    Tomaat met mozzarella, rode ui en olijven    Tortellini salade met ham en kaas    Fruitschaal met diverse soorten fruit    Griekse Krautsalade    Zalmsalade    Krab variatie    Gerookte Forel    Gerookte Zalm    Haring met uitjes    Stokbrood of mini broodjes met      kruidenboter Deelname minimaal 30 personen € 26,50  p.p De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.                                                 . Buffetten Catering T E R H O R S T